Schaalbare basis

De technische architectuur van Silverstripe is gemaakt voor uitbreiding. Zo kunnen wij eenvoudig inhaken en doorontwikkelen aan de beheeromgeving. Van eenvoudige One-Page-Websites naar meertalig mega maatwerk.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Ontwikkeld met een oog op de Google richtlijnen. Silverstripe voldoet aan alle eisen voor zoekmachine optimalisatie. Beheer eenvoudig al je inhoud en bouw pagina's met bereik!

Gebruiksvriendelijk beheer

Er staan nooit overbodige opties in de weg, wij bepalen gezamenlijk jouw behoefte in flexibiliteit voor het creëren van mooie pagina's. Bewerk je inhoud met vertrouwde 'What You See, Is What You Get' - editors. Sleep & plaats afbeeldingen. Het managen en plaatsen van website content wordt een waar gemak. Ook zijn we erg ver met het opbouwen van websites middels dynamische componenten die website beheerders veel flexibiliteit geven. Mocht je benieuwd zijn hoe dit werkt geven we graag een demo van Silverstripe!

Heb jij een (oude) Silverstripe site?

Regelmatig hebben wij ook bestaande Silverstripe websites en omgevingen overgenomen van andere webbouwers en agency's. Wil jij samenwerken met een nuchtere development partij uit Twente? Laat het ons weten en neem contact op met onderstaand contactformulier.