API's maken verbinding mogelijk

Een API is een applicatie die andere applicaties in staat stelt met elkaar te communiceren. Cube heeft voor diverse toepassingen en klanten reeds uitgebreide API's ontwikkeld. In de API is alle businesslogica vastgelegd. Hiermee zorgen we dat belangrijke processen door de verschillende toepassingen op dezelfde gecontroleerde wijze worden uitgevoerd. Maar wel met behoud van een lichtgewicht architectuur. We creëren hierdoor modulaire, uitbreidbare en vervangbare applicaties. Precies wat jij nodig hebt!

Centrale datarotonde

Onze API's zijn een centrale datarotonde die een stabiele kern vormt in een snel veranderend landschap. Hiermee creëer je voor jezelf de kans om relatief snel en eenvoudig nieuwe toepassingen uit te rollen. Je kan zo goed inspelen op de veranderde vraag uit de markt, maar ook op de razendsnel veranderende internettechniek. Onze technische kennis en jouw kennis van processen vullen elkaar moeiteloos aan.

Ervaring met koppelingen en integraties

Ons development team is expert in het realiseren van een landschap van applicaties, die onderling middels API's communiceren. Wij geloven in een modulaire aanpak in het developmentproces en richten applicaties altijd zo in dat deze makkelijk koppelbaar of vervangbaar zijn.

Daarnaast hebben wij veel ervaring met het koppelen of integreren van systemen van derden, denk hierbij aan een CRM-, ERP- of PIM-systemen. Graag horen we meer over jullie bestaande landschap en sparren we over kansen om de processen van jouw organisatie handiger in te richten met digitale technologie!

We inspireren je graag met de koppelingen die we al gerealiseerd hebben met:

Rechtstreekse koppelingen met je PIM of CRM systeem of implementaties in moderne CMS systemen. We nemen jou graag mee in de koppelingen en integraties waarmee Cube ruime ervaring heeft.

Silverstripe

Het Silverstripe CMS kan Cube volledig naar wens kunnen configureren voor optimaal beheer van jouw content. Stabiel, robuust en schaalbaar!

Lees meerLees meer

Craft

Met Craft is content beheren erg prettig, verschillende websites hebben we in Craft ontwikkeld en opdrachtgevers zijn enthousiast!

Lees meerLees meer

Statamic

Het lichtgewicht Statamic CMS is gebasseerd op Laravel, hiermee kunnen we razendsnel content beheerbaar maken voor een fijne gebruikerservaring.

Lees meerLees meer

Hubspot

Leads ontvangen vanuit jouw website en geautomatiseerd opvolgen? Met de Marketing en CRM modules van Hubspot ben je klaar voor de toekomst.

Lees meerLees meer

Bullhorn

Wellicht de meeste bekende recruitment software ter wereld. Bullhorn hebben we vaak mogen integreren binnen websites voor bijvoorbeeld het ophalen van vacatures!

Lees meerLees meer

xPlan

De xPlan software voor spa's en wellnessresorts en ticketing kennen we inmiddels als geen ander, Cube is experts in het succesvol integreren van xPlan.

Lees meerLees meer

Mollie

Veilig betalingen ontvangen? Cube is officieel partner van Mollie en ervaren in het realiseren van eenvoudige maar ook zeer complexe betalingsstructuren.

Lees meerLees meer

Mailchimp

Schiet inschrijvers op jouw nieuwsbrief vanuit de website direct in Mailchimp. Met onze API koppeling bouw je snel een grote database op.

Lees meerLees meer

Surfconext

Op zoek naar een stabiele single sign-on oplossing voor digitale toegang? Specifiek voor het Onderwijs heeft Surfconext de oplossing die Cube succesvol weet te implementeren.

Lees meerLees meer

PayVision

Betalingen ontvangen? Met Payvision kan Cube complexe betalingsprocessen inrichten en zorgen voor een snelle betaling voor jouw product of dienst.

Lees meerLees meer

Microsoft Dynamics

Met Microsoft Dynamics werken veel van onze opdrachtgevers. Hierdoor hebben we koppelingen gelegd met het CRM of bijvoorbeeld de planning. Handig voor een soepel digitaal proces!

Lees meerLees meer

WBS van UWV

In het UWV portaal genaamd WBS worden vacatures opgeslagen en processen gestroomlijnd. Cube heeft voor gemeenten koppelingen gelegd en gezorgd voor een naadloze integratie.

Lees meerLees meer