Pixel Perfect op elk apparaat

Van groot tot klein, van televisie tot telefoon. Op elk formaat zorgen we dat het goed gaat. Jouw ontwerp wordt eerst voor mobiel ontwikkeld. Het opschalen en toevoegen van onderdelen is namelijk makkelijker dan het weghalen.

Wat zijn je wensen?

In gesprek met jou komen we vanzelf tot de kern waar het gaat om het uiterlijk van de online oplossing: wat wil je uitstralen en wie zijn je doelgroepen? Op basis daarvan selecteren we de best passende technieken voor elke specifieke situatie. Wat we ook maken, we houden altijd de eindgebruiker in gedachten. Daar doen we het voor.

Deze front-end-technieken zetten we graag voor je in

Bij Cube nemen we front-end development heel serieus en maken we gebruik van meerdere technieken, zodat we meerwaarde kunnen halen uit de combinatie, wanneer dat nodig is. De kleuren van alle knoppen, het uitklappende menu en alle lettertypes & iconen. Dankzij front-end technologieën weten wij altijd de juiste inhoud te tonen.

Weet je al welke techniek je wilt inzetten voor jouw project?

Vue.js applicatie ontwikkeling

Vue, ook wel bekend als Vue.js, is een open-source model–view–viewmodel JavaScript framework waarmee we user interfaces en single-page applications kunnen bouwen voor je. Dankzij Vue kunnen we de styling van je website of app helemaal naar wens maken. Weet jij al wat je voor ogen hebt?

Javascript

Eén van de kerntechnologieën van het wereldwijde web, dat is JavaScript. In deze veelgebruikte scripttaal om webpagina's interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen zijn we bij Cube gespecialiseerd. Laat ons dus vooral weten wat je wilt en wij bouwen het!

Sass

Eigenlijk heet de scripttaal zelf SassScript, maar Sass is korter. Het is een afkorting van 'syntactically awesome style sheets' en daarmee is de omschrijving ook meteen gegeven. Met deze preprocessor scripttaal die vertaald wordt naar CSS verzorgen we de styling tot in de puntjes.