Verschillende back-end-technieken

Cube is gewend om te werken met verschillende back-end-technieken. We brengen de technologie binnen de organisatie in kaart en ontwikkelen samen een visie voor de komende jaren. Met dit masterplan op tafel selecteren we de best passende tools en platformen voor elke specifieke situatie. Technologie heeft een vaak onderschatte dimensie: mensen. De beste technologie is waardeloos als mensen er niet mee uit de voeten kunnen. Daar houden wij altijd rekening mee.

Weet je al welke techniek je wilt inzetten voor jouw project?

PHP

Wat jouw online wensen ook zijn, de kans is groot dat ze met PHP te realiseren zijn. Een aantal van de grootste internetprojecten aller tijden draaien namelijk op deze scripttaal. Het is een dynamische taal die je onbegrensde online mogelijkheden biedt.

Lees meer over PHPLees meer over PHP

Laravel

Bij Cube zijn we Laravel expert. We hebben in Laravel platformen gebouwd met honderden miljoenen pageviews per jaar. Maar ook maatwerk businesstools om organisaties te ondersteunen

Python

Python is een programmeertaal met enorme potentiële mogelijkheden. Wil je een portable webapplicatie of framework laten maken? Dat kan allemaal met Python.

Lees meerLees meer

Node.js

Wil je JavaScript uitvoeren buiten een browser om? Dat kan met Node.js. Het grote voordeel daarvan is dat je niet meer verschillende talen nodig hebt voor server- en client-side scripts. Dat maakt het beheer een stuk eenvoudiger.