Deze fases doorlopen we samen:

1. Onderzoek & Techniek

Zoals elk nieuw project start je met het stellen van vragen. Op veel van deze vragen vind je intern antwoorden. Jij weet namelijk het beste hoe jouw product problemen van de klant oplost. Wij kunnen jou vervolgens uitleggen welke techniek de beste digitale oplossing is. Daarvoor beantwoorden we vragen als:

  • Wat moet de app doen?

  • Wie gaat hem gebruiken?

  • Wat doet de concurrentie?

  • Wat is het budget?

  • Hoeveel tijd hebben we?

2. Wireframes & Storyboards

Als het doel eenmaal staat, moeten de middelen vorm krijgen. Aan de hand van een wireframe zetten we alle vereiste functionaliteit in een kader. Zo weet je precies waar alles komt te staan en welke elementen er ontworpen moeten worden. Tijd voor digital design!

3. Architectuur & Beheer

De wireframes en doelen vormen een gids voor de achterliggende structuur van je app. Denk aan datarelatiemodellen, API’s, servers, beheeromgevingen en meer. Alle datastromen, uitwisselingen en aanpassingen moeten geprogrammeerd en gedirigeerd worden. 


4. Design & Prototype

Het ontwerp krijgt langzaam vorm gedurende onze feedbackfase. Zodra er genoeg onderdelen staan, maken we een klikbaar prototype van de applicatie. Op deze manier kan je nog voordat we beginnen met bouwen een gevoel krijgen van het eindproduct. Het is een goed idee om ook mensen van de doelgroep en buiten het projectteam het prototype te laten testen. Vaak vinden we op dit punt nog kinderziektes, inconsistenties of fouten in de ervaring.


5. Ontwikkeling & Oplevering

Tijd om ons talent te tonen. In deze periode verrichten we de technische realisatie van de applicatie. Intern testen we elk template & alle functies op allerlei apparaten en besturingssystemen. 100% foutvrije software bestaat niet, maar wij komen altijd dichtbij!


Deze app development-technieken zetten we graag voor je in:

Weet je al welke techniek je wilt inzetten voor jouw project?

React Native

Met het open source framework React Native kunnen onze developers native apps maken in talen zoals JavaScript, Java (voor Android) en Objective-C of Swift (voor iOS). Daardoor wordt je app uitermate flexibel.

Expo

Wil je een universele native app, dan kan dat met het open source platform Expo. Of het nu gaat om Android, iOS of het web, met JavaScript en React kunnen wij alle kanten op in Expo.