Optimale gebruikerservaring door modulair te werken

Binnen Cube gebruiken onze designers en developers dynamische styleguides. Hierbij werken wij in een levendig design systeem, die continu wordt aangepast of uitgebreid met nieuwe elementen of componenten. Dit design systeem kenmerkt zich als een modulaire fundering voor de digitale identiteit van jouw organisatie. Binnen dit systeem vervaardigen we, vanuit atomen, moleculen en bundelen we deze tot organismen. Aan de hand van deze organismen creëren we de uiteindelijke interfaces en gebruikersflow. Dit principe noemen we Atomic Design.

Op deze manier kunnen aanpassingen en toevoegingen overal (automatisch) consistent en correct worden doorgevoerd binnen de door ons ontwikkelde interfaces. Oftewel een efficiënte werkwijze met de focus op nauwkeurigheid.

Consistency is key!

In de basis hebben mensen behoefte aan congruentie bij het maken van belangrijke keuzes. Deze congruentie kun je stimuleren door een consistente gebruikerservaring te faciliteren. Het adequaat inzetten van een styleguide is hierbij het perfecte hulpmiddel.

Schaalbaar en herbruikbaar

Bij doorontwikkeling beoordelen wij welke atomen of moleculen vanuit de styleguide ingezet kunnen worden en wat nieuw toegevoegd dient te worden. Op deze manier hoeven wij het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden en onderhouden wij de styleguide.

Onmisbaar voor veelzijdige ondernemers

Dankzij de modulaire opbouw breid je de gids makkelijk uit. Nieuwe uitingen staan in no-time, en passen precies in jouw profiel.