Op maat voor jouw business en processen

Natuurlijk wil je een mooie website met goede content. Maar nog belangrijker is een naadloze integratie van de website binnen jouw business en bijbehorende processen. Laat techniek voor je werken! Een goede website moet voor jouw organisatie rendement opleveren. Dat is ons gezamenlijke doel en daar krijgen wij energie van. Welk soort rendement wil je het liefst?

 • Meer leads genereren via jouw website?

 • Minder vragen aan de servicedesk?

 • Meer online verkopen?

 • Een beter ingericht proces?

 • Specifieke gebruikersflows uitwerken?

 • Inzichten uit data?

 • Efficiënte communicatie met de klant?

 • Inzicht in wie jouw website bezoekt?

Samen met jou gaan wij aan de slag om je website precies te laten doen wat jij wilt.

Een goed proces zorgt voor gewenste resultaat

Om een goede website te ontwikkelen, doorlopen we gezamenlijk een aantal stappen in het proces. Specifieke disciplines van ons team van designers en developers zijn nodig om het optimale resultaat te behalen. Met deze stappen zorgen we ervoor dat jouw website aansluit bij jouw doelen en de behoeftes van de sitegebruikers.

Design

 1. We beginnen met een Design Sprint. Tijdens deze sprint maken we samen keuzes om het gewenste product te bouwen.

 2. Het design van de website wordt op detailniveau uitgewerkt.

Development

 1. Als het design volledig staat, starten wij met de front-end realisatie van de website, vanzelfsprekend volledig responsive en vanuit de laatste standaarden en technieken.

 2. We implementeren het gekozen CMS (de beheeromgeving) en de website is nu volledig qua content te vullen. De beheeromgeving wordt vaak de back-en van de website genoemd. Je kunt tijdens de realisatiefase al beginnen met het vullen van content.

Testen & opleveren

 1. Tijdens het developmentproces testen we periodiek, maar dat doen we natuurlijk ook uitgebreid voordat de definitieve oplevering richting jou verzorgen.

 2. Je kunt zelf de content vullen en bijhouden in de website nadat wij een training hebben gegeven.

Service & beheer

 1. Na livegang van de website gaan wij de beheerfase in. Cube blijft volledig verantwoordlijk en middels een onderhoudscontract en SLA borgen wij onze kwaliteitsdienstverlening voor jullie.