Wij ontwerpen en ontwikkelen mobiele oplossingen

Mobiel biedt vele mogelijkheden om jouw bedrijf succesvoller te maken. Graag denken we mee in de (klant)processen rondom jouw organisatie en waarschijnlijk kan een mobiele app veel rendement toevoegen. De optimale klantervaring, een efficiënter proces of meer inzicht?

Cube heeft een ervaren app development team met een bewezen track-record. Start met een sterke digitale infrastructuur en de mogelijkheid om direct in de handpalm van jouw klanten of gebruikers relevant te zijn.

App design & development

Voordat we starten met de realisatie van jouw mobiele applicatie, dienen eerst de verschillende gebruikersdoelen tijdens de Designsprint in kaart te worden gebracht. Vervolgens gaan de digital designers van Cube aan de slag met het design van de mobiele applicatie voor een optimale gebruikerservaring. Hierbij volgt vorm altijd functie. De mobiele app moet namelijk soepel en intuïtief werken.

Het app development team van Cube werkt vanuit de hoogste kwaliteitsstandaard en heeft een voorliefde voor open-source frameworks en software. Wij geloven in de kracht van open-source en in combinatie met sterk mobiel maatwerk verwachten we jouw organisatie digitale superpower te geven.

Met een mobiele app heb je de tool in handen om snel in te spelen op behoeften van gebruikers, klanten of eigen medewerkers. Cube haalt veel voldoening uit de realisatie van apps voor meer rendement, blije gebruikers en een soepel proces.

Native Application

Dit type app wordt ontwikkeld voor één besturingssysteem. Of voor iOS, of voor Android, niet voor beide. Doordat Cube een specifieke versie voor Android en / of iOS dient te ontwikkelen heeft het iets meer impact op de realisatie.

Het voordeel van een native applicatie is de hoge performance en meer mogelijkheden tot de optimale User Experience. Mede dankzij gebruik van- en inhaken op functies van het besturingssysteem. Omdat alle inhoud van de app op het apparaat staat, is de werking razendsnel.

Hybrid Application

Bij hybride applicaties wordt er gebruik gemaakt van web technologieën. HTML, CSS en JavaScript. Deze technologieën zijn dan de drijvende kracht achter de inhoud van de applicatie. Terwijl het frame waar de informatie in wordt geplaatst geschreven is in de taal van het besturingssysteem.

Dit kan je zien als een website, die in een lege Android App wordt geladen. Op deze manier heb je de voordelen van een web applicatie én een native app. Dankzij de besturingssysteem-specifieke huls kan je hybride app makkelijk inhaken op de mogelijkheden van het apparaat; zoals GPS, contacten, camera en meer. Cube heeft veel ervaring met het React framework voor het realiseren van hybride mobiele applicaties.

Progressive Web Application ( PWA )

Een PWA is meer een website dan applicatie. Voor een fractie van de ontwikkelkosten kan je op deze manier echter wel een app ervaring neerzetten. Elke dag is er meer mogelijk op het gebied van applicaties voor mobiel, monitoring en media.

Het development team van Cube heeft ruime ervaring met

  • React Native

  • Flutter

  • Kotlin

  • Expo

  • Swift

  • xCode

Cube zet tevens in op

  • Usabilty, App design en content

  • Store optimalisatie

  • Toekomstbestendige broncode

  • Security & Privacy