Techmar header afbeelding
Techmar

Techmar

Een multi inzetbare lighting app.

Techmar ontwerpt, produceert en levert (onderdelen voor) buitenverlichting onder 4 merken: Garden Lights, Smooz, Ludeco en Lightpro. Voor deze laatste hebben wij een app ontworpen waarmee gebruikers eenvoudig de armaturen kunnen aansturen en de sfeer in hun tuin kunnen regelen.

De app is eenvoudig in gebruik en een verlengstuk van de hoogwaardige producten die het bedrijf levert. Techmar had al een partij voor het development in de arm genomen en ze waren speciaal naar ons gekomen om het design te verzorgen.

Producten

Techmar sfeer

User experience

Het verbeteren van de gebruiks-vriendelijkheid was het belangrijkste doel bij de optimalisatie van de aangeleverde wireframes.

techmar_app_1.jpg

Sfeerbepaling

Vanuit de kennis dat de app wordt gebruikt bij schemering of in de avond hebben we gekozen voor een donker thema; dit verblindt de gebruiker niet en zorgt voor een perfecte in-app ervaring.

techmar_sfeer_1.jpg
techmar_sfeer_2.jpg

Van wireframe naar design

De structuur van de wireframes en de sfeer van de fotografie hebben we doorgezet in de designs. Met een duidelijke en overzichtelijke interface bieden we de gebruiker een fijne omgeving om zijn buitenverlichting te managen.

techmar_app_2.jpg
Techmar App
techmar_element_1.jpg
techmar_element_2.jpg

In de zone

Door lampen te groeperen ontstaan er zones, deze zijn eenvoudig te beheren vanuit de app. Zo heb je de volledige controle over je verlichting altijd bij de hand.

techmar_app_3.jpg

Lightpro is het eerste merk van Techmar dat over deze app zal beschikken, later zullen ook de overige drie dit voorbeeld volgen.

Mans Operations Manager
Techmar sfeer