Takeaway.com

Takeaway.com

Digitaliseren van processen op internationale schaal

Gezamenlijk met Takeaway.com heeft Cube een e-commerce platform ontwikkeld specifiek om drivers te helpen bij het succesvol bezorgen van maaltijden. De juiste werkkleding en benodigdheden zijn hiervoor essentieel. Inmiddels is de applicatie geïmplementeerd in 12 landen en ervaren duizenden drivers het gemak.

In co-creatie met Takeaway.com heeft Cube het logistieke proces rondom bezorgers geautomatiseerd. De solide digitale infrastructuur voor de bezorgdienst (Scoober) van Takeaway.com is de basis van het succes, zodat men snel internationaal kan opschalen en verder kan optimaliseren.

Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform waarmee bezorgers, die vanuit meerdere landen in dienst zijn bij Takeaway.com, hun uitrusting configureren, bestellen en retour sturen. Denk hierbij aan een helm, jas, shirt, broek, tas en nog veel meer.

Producten

takeaway-app.jpg

Procesautomatisering

Procesautomatisering staat centraal binnen deze bestelomgeving. Vanaf het moment dat iemand in dienst komt, tot het moment dat iemand de organisatie gaat verlaten; alles loopt volledig automatisch. Hierbij hebben we een koppeling gerealiseerd met Fountain (HR tooling) en het Warehouse Management Systeem (ophalen voorraad en versturen orders).

takeaway-sfeer-1.jpg
takeaway-sfeer-2.jpg

Onboarden en bestellen maar!

De bezorger kan een account aanmaken en vervolgens inloggen binnen de bestelomgeving. Hierbij zal men een heldere onboarding doorlopen waarin het bestelproces duidelijk staat uitgelegd. Vervolgens kan de bezorger, op basis van criteria, een matchend uitrustingspakket configureren. Denk hierbij aan geslacht, vervoerstype, land en kledingmaten.

Wanneer het pakket eenmaal is besteld, dan kan de bezorger de orderstatus volgen aan de hand van track & trace link. Indien de uitrusting niet past of na verloop van tijd is beschadigd, dan kan de bezorger eenvoudig een reorder en/of een retour aanmaken.

Takeaway video placeholder

Veilige infrastructuur met focus op de toekomst

Het ontwikkelde platform kenmerkt zich door een schaalbare en veilige infrastructuur. Teams van Takeaway.com, die over de hele wereld samenwerken, kunnen met deze tool de bezorgers in verschillende landen optimaal bedienen. Flexibiliteit, gebruiksgemak en internationale schaalbaarheid hebben centraal gestaan tijdens de realisatie van het platform. Op dit moment wordt in 12 landen het platform geïmplementeerd en verder in gebruik genomen.

Duizenden drivers ervaren het gemak.

takeaway-app-2.jpg