Phageguard

Phageguard

De toekomst van voedselveiligheid in een nieuwe website

De foodtech organisatie Phageguard ontwikkelt oplossingen voor het elimineren van Salmonella, Listeria en E. coli binnen het voedselverwerkingsproces. Hierbij wordt, door grote voedselverwerkers binnen de US, op een effectieve wijze gebruik gemaakt van zogenaamde bacteriofagen (phages). Fagen neutraliseren specifieke pathogene bacteriën, terwijl de gewenste bacteriën intact blijven, waardoor de kwaliteit wordt gehandhaafd en de voedselveiligheid verbeterd.

Cube heeft voor Phageguard een nieuwe website gerealiseerd. Hierbij hebben we ons gefocust op het helder uitleggen van de werking en toepassing van fagen. Dit met als doel om de doelgroep (grote voedselverwerkers) te overtuigen en converteren naar een zogenaamde implementatie trial. 

Sector segmentatie

Elke bedrijfssector heeft op zijn eigen manier last van specifieke bacteriën. Daarom is ervoor gekozen om tooling te ontwikkelen waarbij content wordt gesegmenteerd op basis van specifieke sectoren. Op deze manier kan de doelgroep zich goed identificeren in het geschetste probleem en is het helder welke oplossingen Phageguard in specifieke situaties kan bieden.

sector-segmentatie-1-1689945387.png
sector-segmentatie-2-1689945391.png
sector-segmentatie-3-1689945397.png

Interactive shields

Om de merkervaring te verrijken hebben we ervoor gekozen om het 'schild' van de fagen interactief te maken. Door het gebruik van real-time 3D raymarching middels WebGL, konden we de beschermende aard van de fagen extra benadrukken. Wanneer je naar beneden scrolt op de pagina, duikt het schild onder in een wervelende vloeistof, ter bescherming van de inhoud. Elk sector-specifiek beeld wordt gebroken en geprojecteerd aan de binnenkant van de fage. De beelden zelf worden vergezeld van een AI-gegenereerde dieptekaart, opgeslagen in het alfa-kanaal voor snellere laadtijden. De gegevens van de dieptekaart worden gebruikt om een ​​zorgvuldig afgestemd parallax effect te compenseren, wat zorgt voor een realistischere en tastbare uitstraling.

Als bonusfunctie hebben we de gebruiker in staat gesteld de fage aan te tikken door eroverheen te slepen. Het materiaal rimpelt en verspreidt zich bij impact, wat de brekende eigenschappen benadrukt, maar nog belangrijker: het bouwt voort op zijn beschermende aard. Al deze technieken komen samen om een meeslepende merkervaring te creëren.

Statamic CMS

Voor het contentbeheer is gebruikgemaakt van het flexibele Statamic CMS.
Statamic is het ideale CMS voor wie op zoek is naar flexibiliteit, eenvoud en schaalbaarheid. Met een intuïtief beheerders dashboard en een "flat file" -architectuur maakt het gemakkelijk content toevoegen, bewerken en publiceren. Door de modulaire aanpak kun je functionaliteiten toevoegen en verwijderen op basis van jouw specifieke behoeften. Statamic is geschikt voor zowel kleine websites als grote webtoepassingen dankzij zijn lichtgewicht architectuur en caching mogelijkheden. Met ingebouwde beveiligingsfuncties en een actieve community van ontwikkelaars kun je vertrouwen op een veilig en ondersteund CMS.

statamic-cms-1689674016.png

Pipedrive connectie

Alle leads worden via slimme formulieren gedeeld met het CRM van Pipedrive. Pipedrive is een veelzijdige CRM-tool die je helpt bij het beheren van je verkoopproces, contacten, activiteiten, rapportage en meer. Het biedt oplossingen om je workflow te optimaliseren en gegevensuitwisseling te vergemakkelijken.

book-a-meeting-formulier-1689674282.png

De nieuwe website die wij met Cube hebben gerealiseerd heeft onze verwachtingen overtroffen. Voor ons extreem belangrijk, gezien dat wij onze website als onze 'online storefront' beschouwen.

Cube wist onze wensen te vertalen naar een heldere, gebruiksvriendelijke website. Daarbij is onze branding dusdanig doorgevoerd dat het goed tot zijn recht komt!

Awwwards - Honorable Mention

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze website voor Phageguard de Honorable Mention heeft gewonnen bij de Awwwards' Website of the Day Award!

Deze prijs is het resultaat van het harde werk, de toewijding en de creativiteit van ons team bij Cube. We hebben er alles aan gedaan om een website te creëren boordevol functies die de voedselveiligheid naar een hogen niveau tillen.

We willen Phageguard bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!