Samen door! FC Twente en digitaal partner Cube verlengen de samenwerking.

De afgelopen jaren heeft FC Twente met Cube als digital partner veel stappen gezet rondom digitalisering, denk hierbij aan de website maar ook de mobiele app die flink groeit in gebruik. Met de nieuwe afspraken kan het digitale landschap actief worden doorontwikkeld  en zullen binnenkort al een aantal nieuwe features gelanceerd worden. Daar hebben we veel zin in.

Maartje Harms

MaartjeContent marketeer

cube-fc-twente-software.jpg

Leon Molenkamp, manager media, marketing en communicatie: “Vanuit FC Twente zijn we erg tevreden over de samenwerking met Cube. We zijn dan ook blij dat we deze samenwerking continueren voor minimaal de komende drie jaren. We bouwen iedere dag verder aan onze website en app en blijven functionaliteiten toevoegen voor onze supporters en sponsors. En hoe mooi is het dat we dat met een Twentse partner kunnen doen.’’

Parallel zijn afspraken gemaakt over het uitbreiden van onze sponsoractiviteiten bij FC Twente. Als business partner merken wij dat door middel van sponsoring de naamsbekendheid van Cube steeds groter wordt.

Job Keupink, CEO bij Cube: “Het meest blij ben ik met samenwerkingen die gecontinueerd en uitgebreid worden. Dan heb je samen vooruitgang geboekt en dat smaakt naar meer. Complimenten voor mijn team, de ambities van FC Twente en prettige samenwerking met het marketing team. Als supporter en business partner van de club kun je hier alleen maar trots op zijn.”

Wij kijken uit naar de komende seizoenen, mooie wedstrijden en fantastische samenwerking!

keupink-behrens-fc-twente-cube-software.jpg
job-keupink-cube-marco-behrens-fc-twente.jpg