10K subsidie voor het digitaliseren van jouw organisatie.

Vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus zijn veel ondernemers genoodzaakt hun offline activiteiten online voort te zetten. Online communicatie is het afgelopen half jaar nog belangrijker geworden. Het is dé plek waar jij de contacten met je doelgroep kunt onderhouden.

Job Keupink

JobCEO | Directie

10k.jpg

Waarschijnlijk ben jij hier terecht bent gekomen omdat je hulp nodig hebt bij de digitalisering van jouw bedrijf. Goed nieuws: bij Cube ben je aan het juiste adres. Heb je hulp nodig bij het design en de bouw van een nieuwe website, platform of app, zoek je een partner voor de uitdenken en neerzetten van jouw digitale strategie? Dan kunnen we zeker iets voor je betekenen: https://cube.nl/start-een-project/

Een digitale transformatie neemt de nodige kosten met zich mee. De provincie Overijssel heeft daarom de Subsidie Digitaliseringsvoucher MKB, culturele en maatschappelijke ondernemingen in het leven geroepen en deze opgenomen in haar herstelpakket 'de Overijsselse aanpak'. De voucher kan worden aangevraagd via het subsidieloket van de provincie Overijssel. In eerste instantie is er een totaalbedrag van 250.000,-- EUR beschikbaar.

De voucher is gericht op digitalisering en kan ondermeer gebruikt worden voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van software, het vernieuwen van een bestaande website of het ontwikkelen van een online marketing strategie.

De provincie heeft een aantal voorwaarden opgesteld om in aanmerking te komen voor de subsidie. Hieronder staan de belangrijkste voorwaarden weergegeven.

  • Het bedrijf van de aanvrager is gevestigd in de Provincie Overijssel;

  • de activiteiten worden afgenomen bij in Overijssel gevestigde lokale of regionale ondernemingen;

  • de aanvrager heeft een KvK inschrijving;

  • het bedrijf van de aanvrager valt onder het begrip micro- of kleine onderneming, of is een middelgrote onderneming in de culturele of maatschappelijke sector;

  • de aanvrager kan duidelijk maken hoe de Digitaliseringsvoucher bijdraagt aan het verbeteren of versnellen van de digitale dienstverlening;

  • de offerte waarvoor de voucher wordt aangevraagd moet vooraf worden overlegd;

  • de subsidie is max. 50% van de kosten, met een min. van 500,-- EUR en een max. van wel 10.000,-- EUR per aanvraag.

We denken graag met je mee om te zorgen dat jouw project in aanmerking komt voor deze subsidie.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: https://cube.nl/start-een-project/ of bel naar 0541-820009.